Full Moon Fever

“Vi er et professionelt orkester, som igennem mere end 25 år har sikret ømme fødder og hæse stemmer, til utallige arrangementer, landet over. Selv i Sverige, Tyskland og Frankrig har vi spillet koncerter. Det har været forrygende, og vi elsker stadig at skabe en god fest.

Vi spiller både til arrangementer med over 1000 deltagere, men de fleste af vores koncerter er mindre og intime arrangementer som konferencer, fødselsdage og bryllupper. Vi kan komme med det store set – up, med masser af lyd og lys, vi kan sætte gang i en lille fest, og vi kan spille helt akustisk i små sammenhænge.

Energi, højt humør og god situationsfornemmelse er nogle af Full Moon Fevers vigtigste kendetegn. Vi spiller hovedsageligt pop og rock hits fra 1954, og frem til nu. Som John Lennon sagde; ”før Elvis var der ingenting”. Vi sammensætter repertoiret, så det passer til jeres arrangement. Derfor vil vi altid gerne afstemme forventningerne med jer i god tid inden jeres arrangement.

Full Moon Fever har et meget stort bagkatalog, med både internationale og danske kunstnere. Hitparaden indbefatter navne som Elvis, Beatles, Rolling Stones og Abba, til store 80’er navne som Michael Jackson, Prince, David Bowie, George Michael, Depeche Mode, U2 og Bryan Adams. Men der er skam også plads til Robbie Williams, Bruno Mars, Shawn Mendes og The Weeknd. Vi spiller selvfølgelig også hits af danske kunstnere som Thomas Helmig, Michael Falch og Kim Larsen.”

© 2023 Kerteminde Havnefest. All Rights Reserved.