Sussie og drengene

“De sidste mange år har Trio Sussi og Leo fra Nordjylland turneret Danmark rundt med deres helt igennem unikke og meget musikalske show.

Sussi fortsætter med at optræde sammen med duoen Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Pedersen, som spiller trommer og keyboards. Thomas har været med Sussi og Leo i mange år og Kim er ny mand i trioen. Kim er kendt som en utrolig dygtig og vellidt musiker med stor erfaring. Han har optrådt i mange sammenhænge og har været pianist for adskillige artister gennem tiderne. Som noget helt unikt spiller han på en liggende elektronisk harmonika og synger samtidig helt fantastisk. Konceptet hedder Sussi og Drengene og de spiller det samme repertoire, som Trio Sussi og Leo altid har spillet. Med 2 friske musikere, og Sussi som frontfigur, skal der nok blive skabt en fest, når bandet går på scenen.

Kalenderen er allerede booket godt op, men der er fortsat plads til nye og gamle arrangører som ønsker at booke Sussi og hendes nye “drenge”. Den nye sammensætning betyder også, at Sussi og Drengene kan bookes mere varieret. F. eks. kan Kim og Thomas spille til diner, ligesom Sussi kan engageres til at lave solistoptræden under middagen. Således kan man sammensætte et totalarrangement, hvor Sussi og Drengene underholder hele aftenen.”

© 2023 Kerteminde Havnefest. All Rights Reserved.